Zašto je naša preporuka poluindividualni program?

Kada je Vitruviana osnovana, imali smo jedan program u ponudi, a to je korektivna gimnastika odnosno grupni program. Vremenom smo uveli Schroth terapiju i individualni program koji smo dugo odugovlačili ali smo morali da poslušamo zahteve i potrebe klijenata.

Isto tako, javila se poreba za uvođenjem poluinidivudalnog programa kao idealno rešenje i odličan odnos cene i kvaliteta.

Ovaj program podrazumeva rad sa 2 osobe istovremeno. Terapeut može u potpunosti da se posveti vežbačima i da isprati i iskontroliše pravilnost izvođenja svih vežbi.  Treninzi su 3 puta nedeljno. Na ovaj način možemo postići bolje rezultate.

 

Takođe, za vreme jednog treninga se uradi veći broj vežbi nego u grupnom programu. Ako postoji dete koje teže sarađuje i potrebno mu je više pažnje, ovaj program je rešenje (pored individualnog programa). Kontrolni pregled se radi na svaka 3 meseca i tako pratimo napredak.

Nakon što najveće probleme u posturanom statusu rešimo u poluindividualnom programu, uvek se možete uključiti u grupni program gde nastavljamo da radimo jačanje cele muskulature.

Rezultati su brži, kvalitet usluge bolji.

 

Cena poluindividualnog programa je 10.000 dinara mesečno. Drugi član porodice ima popust 20%.

Za sve informacije i zakazivanje pregleda nas pozovite na 0605986337