Naše usluge

NAŠA PONUDA

Centar za korektivnu gimnastiku „Vitruviana“ je usmeren na korekciju odstupanja u posturalnom statusu. Pomoću naših programa možete korigovati skoliozu, kifozu, lordozu, ravna stopala, X i O noge, „Loše držanje“.

Jedinstveni program korektivnih vežbi

Najkvalitetniji način da poboljšate kvalitet svog života i da živite bez bola.

Jedinstveni program korektivnih vežbi
Ovaj program je osmišljen nakon višegodišnjeg iskustva i postignutih odličnih rezultata, i definitivno je najbolja odluka koju možete da donesete da pomognete sebi.

Terapeut radi sa 3 osobe istovremeno, s tim što svako ima svoj program vežbi. Uključene su pracijalne masaže, istezanja, korektivne vežbe, kao i kontrolni pregledi na svaka 3 meseca.

Kroz ovaj program zajedno postižemo najkvalitetnije rezultate u korigovanju svakog posturalnog odstupanja (kriva kičma, loše držanje, ravna stopala, X i O noge itd.) i otklanjamo bolove u leđima, vratu, kolenu, što je problem sa kojim se suočava sve veći broj ljudi.

Ukoliko ste definitivno odlučili da poboljšate kvalitet svog života i svakodnevnog funkcionisanja, ovo je program za vas!

Pozovite nas na 0605986337 i zakažite pregled i konsultacije. Mi ćemo se pobrinuti da dobijete najkvalitetniji tretman.

Individualni programIndividualni program

cena programa

12.000RSD

Schroth terapija

Schroth metod korigovanja skolioze-bez operacije

Šrot metod je trenutno jedan od najuspešnijih u korigovanju skolioze. Ovim metodom se:

  • Postiže korekcija
  • Zaustavlja progresija krivine
  • Otklanja bol
  • Poboljšava posturalni status

Ako ste odrasla osoba i imate skoliozu, to ne znači da ne treba da se trudite da pomognete sebi.

Šrot metod se primenjuje u slučaju strukturalne skolioze i ozbiljnijih oblika skolioze. Podrazumeva 10 individualnih terapija sa licenciranim Šrot terapeutom nakon kojih ste obučeni da izvodite vežbe samostalno.

Nakon ovih 10 terapija možete nastaviti da vežbate samostalno, a možete i ostati u Vitruviani gde ćete vežbati pod našim stručnim nadzorom.

Terapeuti će Vam se u potpunosti posvetiti zato što nam je svima cilj da Vam pomognemo i postignemo odlične rezultate.

Cena Šrot terapije (10 terapija) je 200 evra. A termini su stvar dogovora između Vas i terapeuta.

Skolioza je ozbiljan problem koji utiče na kvalitet Vašeg života. Ne dozvolite da Vas ograničava. Pozovite nas na 0605986337 i zakažite pregled i konsultacije.

usluge šrot

cena programa

250€

pregled posturalnog statusa

Pregled posturalnos statusa je prvi korak koji se radi kada počinjete da vežbate u Vitruviani. Traje oko 45 minuta i ovo nije lekarski pregled. Na osnovu pregleda se tačno utvrđuje problematika koja postoji i pravi se program vežbi za svakog pojedinačno.

Usluge pregled

cena pregleda

3.000RSD

Zakažite termin za pregled i konsultacije

kontaktirajte nas