Koliko vremena je potrebno za korekciju i da li garantujete rezultate?

Ovo je jedno od najčešćih pitanja koje dobijamo. Red je da malo detaljnije odgovorimo.

Kada nastane odstupanje u posturi,dolazi do disbalansa u mišićima (kada je funkcionalni stadijum u pitanju). Onda je potrebno primenjivati korektivne vežbe koje su za ciljane grupe mišića i određene korektivne položaje. Ovo sve je potrebno prilagoditi svakom vežbaču.

Koliko vremena je potrebno za korekciju i da li garantujete rezultate?

Koliko vremena je potrebno za korekciju? Odgovor je: ZAVISI.

Zavisi od VAS. Zavisi od toga koliko redovno dolazite na terapije, da li dajete svoj maksimum, da li slušate šta vam trener govori i da li vodite računa o svom držanju i kada niste na treningu, tj. ostalih 22 ipo sata dnevno.

Mi garantujemo rezultate ako se svi ovi uslovi ispune. Nije dovoljno samo uplatiti članarinu i usput dolaziti na terapije. Potreban je trud, kontinuitet i dosta zalaganja kako terapeuta, tako i vežbača.

U 99% slučajeva, nakon 4 meseca redovnih dolazaka postoje rezultati. Naše vežbe daju rezultate, ali ih je potrebno ozbiljno shvatiti i truditi se na treningu. I izdvojiti vreme za trening.

U proseku je potrebno posvetiti bar godinu dana ovakvoj problematici. Nije lako korigovati odstupanje u posturi i ne mogu se postići trajni rezultati za mesec dana.